12 June 2012

dagens bild

Idag har jag äntligen tagit mod till mig, börjat böka mera systematiskt i de där gamla texterna. Avhandlingsarbete - NU. Under sommaren ska det filosoferas med hammare, medelst copy/paste, snabbreferenser, effektivläsningar och filosofiska dunderkurer (hittills okända, förslag emottas m. tacksamhet). Ett antal darlings, råddpassager och dåliga infall ska skopas in i skräpfilen. Hjärtat brister. Jag hittar t.ex. de där utläggningarna om Adorno och rolighet och varför det är andefattigt att solbada. På tal om det - här ser ni själva farbrorn som fastnat på bild i en tillfällig rolighetsexcess, kolla här hur man kan spendera lite kvalitetstid utomhus för att riktigt ta igen sig och NJUTA:


Okej - när vi nu är inne på skojiga killar! Här är en annan som ser ut att njuta av solen och livet, Thomas Bernhard, skriftställare som skrev många alster om t.ex. hur fint det är i mysiga Österrike:


Enjoy sommaren hörni :)

2 comments:

h. said...

Strax innan jag såg bilden satt jag, som vanligt höll jag på att säga, och irriterade mig på Adorno. Men efter den där bilden har känslorna vänt. Hur länge återstår att se.

M. Lindman said...

Jo, begripligt!