27 July 2014

gryning

4:50. Inte en människa i byn. Trollsk dimma/imma på glasögonen/ensam fågel sjunger/myggsvärmen/solen springer upp, hastigt & brutalt/när som helst kan en pratande räv tassa fram, som i filmen Antichrist.

Hoodz

Welcome to Twin Peaks

... Och en katt:

7 comments:

ponks said...

förstummande vackert så det förslår.

M. Lindman said...

Jo, fint på holmin, hade själv inte riktigt fattat att det rör sig i dom här dimensionerna under gryningstimmarna. Blev överväldigad och fick ett trängande behov av att fotofetischera alltsammans.

ponks said...

ibland är det helt enkelt bara "rätt" med den där kameran ;). Ser f ö att du också har drabbats av "spamfisken". Bara att radera (pick: "remove forever". Hur creepy som helst).

ponks said...

Tre gånger "" "" "" i en kommentar, fint skrivet Lorba.

M. Lindman said...

Håhå, höll på att få hjärtsnörpen med det där removeforever - ett tag trodde jag att jag klämt på fel ruta och removat DIG för eviga tider! Så icke fallet, pust.

Lars Hertzberg said...

Förstår att man kan bli överväldigad. Brändö, väl? (Den här kommentaren skulle en robot knappast klara av? Men det gäller att visa att man inte är en robot på ett sätt som en robot förstår.)

M. Lindman said...

Jo, bilderna är från Brändö. "Please prove you are not a robot" kunde ses som ett skämt på bekostnad av en viss förståelse av Turingtestet, a propos ditt blogginlägg häromdagen.